Speellijst

BOEK HIER JE TICKETS VOOR EEN OPTREDEN VAN VINCENT BIJLO BIJ JOU IN DE BUURT! Kijk op de site van het theater of bel direct het kassanummer van het theater van jouw keuze.

Ik hoor alles


Nooit is het in Nederland stil. Bladblazers, straatracers, traumahelikopters, 50-plussers op motorfietsen, straaljagers, (van de Russen en van de NAVO), goedkope burgerluchtvaart, snelwegen... Je zou er gestoord van worden. Bijlo niet. Hij houdt van herrie. "Doordat ik lawaai hoor," zegt hij, "weet ik wat stilte is. Alles bestaat bij de gratie van contrast. Het is alleen zaak tussen de herrie door te luisteren, dan hoor je pas wat er echt toe doet."

In Ik Hoor Alles scheidt Bijlo het lawaai van het koren. Hij velt hooroordelen. Hij luistert onbevooroordeeld naar het geschreeuw dat met de jaren harder lijkt te worden. "Steeds meer mensen gunnen elkaar het licht in de ogen niet, ze stellen hun eigen absolute gelijk tegenover dat van de ander. Dat moet nou maar eens afgelopen zijn, want er is er maar één die gelijk heeft en dat ben ik. Ja, dat is gewoon zo." Dat kan Bijlo nou wel zeggen, maar het is aan u, publiek, om dat te bepalen. Leen hem uw oor en kom naar Ik Hoor Alles.


Speellijst

24 apr 2019 - 20:30 - TILBURG - Theaters Tilburg - 013-5432220
25 apr 2019 - 20:30 - RIJEN - CC De Boodschap - 0161-224314